20 Kasım 2011 Pazar

Ninja Blade Full İndir - Download




Açıklama: “Yıl 2015 Tokyo'da büyük bir salgın patlak vermiş durumda ve insanların yüzde 45 bu salgına yakalandı,ben Ken Ogawa ve bu hastalığa doğal bağışıklığım var.”

Evet oyunumuz bu sözlerle başlıyor ve anında bir sahne giriyor. Sahnede ustamız ve takım arkadaşlarımızla karşılaşıyoruz,bir kaç cool diyalogdan sonra oyuna başlıyoruz.Oyunda dövüş sistemi doğru zamanda tuşlara basma ile ilgili örneğin “Y” yazdığında gamepadte Y tuşuna ne kadar geç basarsanız o kadar iyi bir derece alıyorsunuz. Dereceler “Good,Great,Excellent,Perfect” şeklinde sıralanıyor.Oyunu eğlenceli kılan taraflardan birisi de oyunun bu dövüş sistemi.

Oyunun başında anlatılan salgın bi çeşit parazitten ortaya çıkıyor ve çok kolay yayılıyor. Bu parazit insanları bir çeşit mutanta çevirerek etrafa saldırmasına neden oluyor.Mutant deyince hemen paniğe kapılmayın öyle Resident Evil serisindekiler gibi değil bunlar, bu mutantlar daha çok şekil değiştiriyorlar mesela bir tane mafya babasını boss olarak yenmeye çalıştığımız bölümde adam öyle bir şekil değiştirmişti ki Jabba The Hutt'a benzettim.Birkaç sihirli atraksiyonla karşılaşırsanız korkmayın geçer.

Kurulum: Oyunu kurmak için daemon tools gereklidir.
 
İndir Download =Turbobit
http://turbobit.net/fylb3hfyk4zf.html

Bu Paylaşımlara Mutlaka Bakın!
 

0 yorum:

Yorum Gönder