20 Kasım 2011 Pazar

The Witcher 2: Assassins Of Kings Tek Link İndir


The Witcher 2: Assassins Of Kings Tek Link İndir - Download



Açıklama: Geralt uzun macerasının sonuna geldi. İki krallık arasında ittifak sağlandı ve ayaklanma bastırıldı. Hizmetlerinin karşılığında Kral Foltest'ten bir kese altın alıp kuru bir teşekkürle sarayın taştan holünde uzaklaşırken, dikkatini yere sıçramış kan çekiyor ve ortamda garip bir şeylerin dönmekte olduğunu fark ediyor. Bu sadece tek bir anlama gelebilir... Hızla kralın odasına dönen Geralt, bir suikastçı ile düelloya tutuşuyor. Sonunda ölen adamın kapüşonunu kenara çekiyor ve karşısında...

Haydi o kadarını da söylemeyelim. Belki aranızdan ilk Witcher'ı hâlâ oynamak isteyenler vardır. Witcher 2: Assassin of Kings, adının hemen ele verdiği üzere, doğrudan ilk Witcher oyununun sonuna bağlanıyor ve öyküsünü Geralt'ın karşılaştığı son gizem üzerine kuruyor.

The Witcher, 2007'de çıktığında herkes için büyük sürpriz oldu. 1994'te kurulan ve o güne dek sadece bir dağıtımcı olan Polonyalı CD Projekt ilk oyunuyla RYO türüne yepyeni bir soluk katmıştı. Bir kere kahramanımız Geralt ortalıkta iyilik timsali gibi dolaşmıyor ya da yüzeysel ve şematik bir iyi-güzel karşıtlığı içinde de biçimlenmiyordu. Oyunun epey sükse yapmış cinsel içerikleri bir yana, karanlık ve insan doğasını genel olarak pek de olumlamayan atmosfer, oyuncuların rol yapma oyunlarında özlediği yetişkin bir tahayyül dünyasına kapılar açıyordu. Witcher'ın cazibesi bununla sınırlı değildi elbette. Seri ama bir o kadar da karmaşık dövüş sistemi RYO'lar için başlı başına sıradışı bir artıydı.
 
DownLoaD                                                                               İnDiR
http://turbobit.net/5e6gkhtmqjp9.html



 
Bu Paylaşımlara Mutlaka Bakın!

0 yorum:

Yorum Gönder